ТЕЛ: 0086-18054395488

Приказ на нов производ - Кинески замрзнувач SANAO

Оваа година, нашиот технички оддел разви нов тип на гардероба за воздушна завеса, совршениот дизајн на заден излез за воздух е попривлечен од оригиналниот стил, голем капацитет, извонреден дизајн дизајн, одличен материјал, ги прават нашите производи поконкурентни на пазарот .

вести1

вести2

вести3

Што е кабинет со воздушни завеси?

Воведување на кабинет за воздушна завеса:

1. Кабинетот за воздушна завеса е познат и како вертикален воздушен кабинет.Нејзиниот принцип на ладење е да го користи студениот воздух за да издува одзади, така што студениот воздух рамномерно ги покрива сите агли на кабинетот за воздушна завеса за да се постигне ефектот на одржување на свеж производ.

2. Нормалната температура на поставување на кабинетот за воздушна завеса е помеѓу 2 и 8 степени.Во супермаркетот главно се ставаат пијалоци, јогурт, млеко, вакуумско спакувано месо, варена храна, овошје и слично, несоодветни за гола храна.

3. Кабинетот за воздушна завеса е поделен на два вида: вградена машина и надворешна машина.Предностите на вградената машина се: лесен за движење.Предности на машината: низок шум, може да се направи долга должина, севкупно убава и дарежлива

Недостатоци: незгодно за движење и незгодно за одржување.Погоден за големи супермаркети, хотели итн.

4. Проблемот со потрошувачката на енергија на кабинетот за воздушна завеса: нормалната употреба на кабинетот за воздушна завеса троши околу 8 ~ 9 степени електрична енергија за 24 часа на метар.

Одржување на кабинетот за воздушна завеса:рамномерно распоредете ја стоката за да избегнете деформација предизвикана од нерамномерно напрегање на ламинатот.Во текот на ноќните часови, спуштете ја ноќната завеса.Најдобро е да го бришете и чистите кабинетот за воздушна завеса еднаш месечно, што може подобро да го продолжи работниот век на кабинетот за воздушна завеса.

Клиентите ве молиме изберете соодветен стил и тип според нивните потреби.

 

Во нашата продавница, ако имате какви било стилови за кои ве интересира, ве молиме слободно консултирајте се со мене, јас ќе ви го дадам најдобриот квалитет на производот и услугата.

 

Најдобри желби
Трејси Сан.

Телефон/Whatsapp: +8618054395488
Е-пошта:tracy.sun@sanaofreezer.com                                                           

Веб-страница на Алибаба:https://socoolref.en.alibaba.com/

Веб-страница на Google: https://www.sanaofreezer.com/
Адреса: бр. 126, патот Хуикуан, индустриски парк Ксингфу и градот Бинжу.Шандонг.Кина


Време на објавување: Јуни-15-2022 година